Još jedno predstavljanje programa "Rastimo zajedno - i mi!"

Od 7. do 10.11.2018. u Sv. Martinu na Muri održana je 26. Godišnja konferencija hrvatskih psihologa pod nazivom "Kvaliteta života kroz životni vijek: izazovi i preporuke". Konferencija je bila podijeljena na nekoliko tematskih područja, a u okviru područja "Pozitivna psihologija: praksa" predstavljen je program podrške "Rastimo zajedno – i mi!" koji se tijekom 2018. kao ciklus radionica provodio na 14 lokacija diljem Hrvatske u sklopu Programa za sustavnu podršku roditeljstvu roditeljima predškolske djece, osobito onima u zahtjevnijim okolnostima roditeljstva kojeg Centar "Rastimo zajedno" provodi kao implementarni partner UNICEF-u u okviru projekta "Za snažniju obitelj".

Vesna Marušić i Mirela Medved iz Dječjeg vrtića Vladimira Nazora, Zagreb te Dragica Slakoper-Lisica iz Centra za socijalnu skrb Krapina, Podružnica Obiteljski centar održale su izlaganje "Rastimo zajedno – i mi! Podrška roditeljima u psihosocijalnom riziku- iskustva i izazovi" u kojem su predstavile svoja iskustva rada s roditeljima u okviru programa "Rastimo zajedno – i mi!"

Osim s roditeljima  u programu "Rastimo zajedno – i mi!" paralelno se radi i s djecom. O radu s djecom govorile su Ninoslava Pećnik, predsjednica Centra "Rastimo zajedno", Adrijana Hnojčik iz Centra za socijalnu skrb Bjelovar, Podružnica Obiteljski centar i Darka Jerković iz Dječjeg vrtića Vladimira Nazora, Zagreb u izlaganju "Unapređenje kvalitete života predškolske djece u riziku od neodgovarajuće roditeljske skrbi". Sandra Matošina Borbaš iz Centra za socijalnu skrb Virovitica, Podružnica Obiteljski centar i Dijana Matoš iz Socijalne zadruge "Pružimo ruke" održale su izlaganje "Theraplay aktivnosti u programu Rastimo zajedno - i mi!"

Povratak na vrh