unicef.hr Česta pitanja Kontakt English Prijavi se

Druga obavijest

8. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“ Rab, 23. i 24. ožujka 2018.

8. konferencija Rastimo zajedno objavljena je na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje Stručni skupovi ettaedu.azoo.hr. Rok prijave je 20.3.2018.

Obavezno se prijavite na ettaedu.azoo.hr kako biste dobili potvrdnicu Agencije o sudjelovanju u radu konferencije. Samo njihova potvrdnica se uvažava pri bodovanju za napredovanje u struci. Ipak vas i dalje pozivamo da se prijavite i na Centar Rastimo zajedno.

Voditelji koji nisu u sustavu odgoja i obrazovanja dobit će potvrdnicu o sudjelovanju na konferenciji od centra Rastimo zajedno.

Na objavi Agencije stoji samo datum 23.03.2018., međutim kao što znate, 8. Konferencija voditeljica i voditelja programa „Rastimo zajedno“ i „Rastimo zajedno Plus“ traje dva dana, 23. i 24.3.2018. i počinje u petak 23.3. 2018. u 11.30 (registracija od 10.30) što je vidljivo u programu.

Kasni početak uvjetovan je voznim redom trajekta Stinica-Mišnjak http://www.rapska-plovidba.hr/plovni_hr.html 

Nadamo se da ste rezervirali smještaj u Hotelu Padova padova@imperial.hr i osigurali svoje mjesto u autobusima koje su organizirale kolegice iz Zagreba i Istre.

Posebno zahvaljujemo Gradu Rabu na podršci i pokroviteljstvu konferencije, Hotelu Padova na pružanju odličnih uvjeta za održavanje konferencije te Turističkoj zajednici Grada Raba na začinima ovom našem okupljanju.

A bez Dječjeg vrtića Pahuljica u Rabu koji je ponio lavovski dio organizacije ne bismo imali ovako dobro osmišljenu konferenciju i pripremljenim iznenađenjima i gostima.

Programsko-organizacijski odbor 8. konferencije Rastimo zajedno

(Branka Starc i Vedrana Domaćinović Pičuljan - predsjednice, Minja Jeić, Martina Magaš, Mirela Medved, Renata Milanković Belas, Sandra Orbanić, Nina Pećnik, Alka Požnjak Malobabić, Sonja Pribela-Hodap)

Povratak na vrh