unicef.hr Česta pitanja Kontakt English Prijavi se

Prva obavijest

8. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“ Rab, 23. i 24. ožujka 2018.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice,

kao što smo već najavili naše 8. godišnje stručno okupljanje održat će se ove godine u Rabu. Pokrovitelj konferencije je Grad Rab, a suorganizator rapski Dječji vrtić Pahuljica.

Program konferencije nalazi se ovdje. Vjerujemo da će vam teme biti zanimljive i vrijedne dolaska.

Tema ovogodišnje konferencije je ODRŽANJE KVALITETE PROGRAMA „RASTIMO ZAJEDNO“.

Prvog dana u plenarnom dijelu čut ćete predavanja naših eminentnih stručnjakinja u predškolskom odgoju Edite Slunjski i Maje Ljubetić. Hvala im na odazivu. U popodnevnom bloku moći ćete odabrati neku od radionica ili predavanja. Naravno, zapljeskat ćemo našim 5+ i 10+ voditeljicama kao i vrtićima 10+ koji su proveli 10 i više ciklus radionica RZ i/ili RZP i time pokazali dugotrajnu potporu podršci roditeljima najmlađih.

Poslije službenog programa preporučujemo šetnju lijepim grdom Rabom. A možda bude i neko iznenađenje :)

Drugog dana započinjemo s blokom izlaganja u kojem ćete dobiti informacije o novostima vezanim za edukaciju i provedbu programa Rastimo zajedno i Rastimo zajedno Plus. Pokazat ćemo i novu web stranicu i on-line aplikacijom za praćenje provedbe programa. Najavit ćemo nove projekte.

Nakon predavanja Sonje Pribela-Hodap, ponovo ćete moći izabrati neko od predavanja ili posjetiti 'World Caffe' u kojem će se strukturirano razgovarati o pitanjima važnim za održanje kvalitete provedbe programa Rastimo zajedno. Slično kao u Španciranju razgovarat ćete uz nekoliko stolova.

Programsko-organizacijski odbor 8. konferencije Rastimo zajedno

(Branka Starc i Vedrana Domaćinović Pičuljan - predsjednice, Minja Jeić, Martina Magaš, Mirela Medved, Renata Milanković Belas, Sandra Orbanić, Nina Pećnik, Alka Požnjak Malobabić, Sonja Pribela-Hodap)

Povratak na vrh